Windows installatie informatie


We installeren uw Windows versie weer opnieuw voor u. Een verse installatie zorgt ervoor dat uw computer een stuk sneller gaat lopen. Uw computer start sneller op en uw applicaties gaan eerder van start. Een nieuwe Windows installatie zorgt er gelijk voor dat alle virussen en spyware aanwezig op uw computer verwijdert worden.

Om uw computer te repareren met behulp van Windows opnieuw te installeren hebben wij een cd-sleutel nodig die dikwijls ergens op uw computer met een sticker is aangegeven. Zo niet, dan kan het ook nog wel eens zijn dat de cd-sleutel op de installatie cd van uw Windows versie aanwezig is. Kunt u uw cd-sleutel niet vinden dan moeten wij u helaas extra kosten in rekening nemen.

Met een nieuwe Windows Installatie worden ook alle basis stuurprogramma's geïnstalleerd die u nodig heeft om uw computer te gebruiken. Denkt u hierbij vooral aan grafische, audio- en netwerk stuurprogramma's.

Houdt u er wel rekening mee dat al uw gegevens bij een nieuwe installatie verloren gaan. Wilt u gegevens bewaren dan kunt u kiezen voor onze back-up dienst.

Kosten: €40,-

footer

Computercentrum Allstar - De goedkoopste computer en laptop reparatie winkel van Rotterdam, Ridderkerk, Bolnes en Beverwaard.
Google+ KvK
Facebook KvK-nummer: 62558188
Drimple.nl 2miljoen.nl