Computer bouwen informatie


Een nieuwe computer uitzoeken kan vaak een grote opdracht zijn. Het is moeilijk om precies uit te zoeken welke computer nou geschikt is voor u. Er zijn computers die beter zijn voor bijvoorbeeld: het afspelen van video's, muziek of spelletjes. Heeft u een Blu-ray speler nodig of misschien een Blu-ray brander? Een sterke grafische kaart? Wat is een CPU en welke heeft u nodig? Hoeveel Watt moet uw voeding aan kunnen? Bij deze en meer vragen kunnen wij u helpen.

De computer reparatie winkel van IJsselmonde, Rotterdam-Zuid en Ridderkerk.Wij kunnen u helpen dé computer voor u te bouwen. Als u al onderdelen heeft is het geen probleem om uw computer voor u te bouwen. Heeft u geen idee wat u nodig heeft, dan geven wij u zonder extra kosten deskundig advies om de perfecte computer voor u te maken. De onderdelen kunt u zelf bestellen of wij kunnen dat voor u doen bij onze leverancier.

Houdt u er wel rekening mee dat als wij de onderdelen voor u bestellen dat wij u direct in rekening moeten nemen.

Kosten: €55,-

footer

Computercentrum Allstar - De goedkoopste computer en laptop reparatie winkel van Rotterdam, Ridderkerk, Bolnes en Beverwaard.
Google+ KvK
Facebook KvK-nummer: 62558188
Drimple.nl 2miljoen.nl